Nora King – Litica

12,00  (90,41 kn)

Opis

Nola je vrlo neobična državna službenica. Djevojka koja želi mnogo, ali je zarobljena u svijetu u kojem ljudi bez političkih veza ne mogu uspjeti. Njihov uspon društvenom ljestvicom moguć je jedino igrom sudbine.

Prst sudbine bizarnom nesrećom umiješat će se u njezin život i ostvariti joj želju. Napokon će joj se otvoriti vrata svijeta koji joj je dosada bio poznat tek izvana. Hoće li se moći uklopiti? Nola će shvatiti da će se morati odreći dijela sebe kako bi ostvarila svoje snove.  U mreži vlastitih i tuđih laži i prevara, shvatit će koliko želje mogu biti opasne, a njihovo ostvarenje, poput efekta leptira mogu uništiti sve, pa i cijeli svijet.

Potpuno iracionalna stvarnost junakinje ovoga romana uvlači nas u svijet propitivanja pravde i njezine relativnosti. Jednom kada moćnici počnu biti kažnjavani za svoja zlodjela, Nola više neće znati što je stvarnost ni na koju stranu morala pripada.

Distopija i san se poput Damoklovog mača nađu iznad glave i glavne junakinje, jer sudbina je cijelo vrijeme imala plan baš za nju.

Litica je napeta mješavina misterije, trilera, satire i ljubavnog romana. Distopija Litice  precizno secira današnje društvene vrijednosti i njihovu potpunu moralnu dekadenciju. Jesmo li se na nju naviknuli i je li ona postala novo moralno?

 

Detalji o knjizi:

Naslov:   Litica

Autor:   Nora King

Izdavač: ‎  Moj Oblak Knjiga

Godina izdanja:   2022.

Jezik:   ‎ Hrvatski

Format:   PDF e-knjiga

Broj stranica:   254

ISBN 978-953-8406-05-8